MEGA SUPER QUESTION TIME!!!

Vet ni, jag har alltid velat ha en frågestund. Det kommer bli pinsamt ifall jag får typ en fråga så jag hoppas ni vill hjälpa mig att inte skämma ut mig. Jag har faktist några follows. Och dom (alltså ni) trycker säkert på några frågor som jag antagligen har svar på. Kanske...
Så jag typ gör en stor bild så alla fattar att jag vill ha frågor nu...

DONE! Och bara för att så lägger jag in en rolig bild, men glöm inte att fråga pga den! Thank you. ^^

ADJÖ FÖRALLTID (I HOPE)


Finne dödsförklarad 01:12.

DUNDER TRÖTT

Lyckades komma upp från sängen klockan 7 imorse efter att ha sovit 4 timmar. Kännt mig hög hela dagen och har gått runt med morgonröst som inte försvann föränn klockan 2.
På teatern gick vi igenom dramaturgi. Antar att det är lite grunderna man måste ha för att kunna vara skådespelare.  Jag fick klämma fram 3 saker jag var bra på och sen analysera karaktärerna i pjäsen Jack och bönstjälken. Och undertiden dricka te och äta russin.
Blä för trött...het?...
Imorgon ska jag till charlottenberg och göra nånting. Ska gå runt i köpcentret men har inget på listan just nu. Eller jo ifall jag hittar en brun, tjock, stickad tröja så blir det att ta fram plånkan.

SPACE MAOWE


LJUSEN


Här är alla ljusen vi gjorde.

STEARIN


Igår stöpte jag ljus med Johanna och Olivia. Det var inte det roligaste jag gjort...

SPACE PLANET

Okej blev så nedrans nöjd med den här. Satt bara och exprementerade. Funderar på att ta bort det blåa?

2 saker jag älskar och jag, i samma bild. Min macbook pro, min kamera oh ja... jag.

Jag har gjort en ny hipster bild också av bilden jag tog imorse. Känner mig som en riktig amatör. Awesome...

MORNING

Wake up In the morning not giving a single fuck.

Nya maskaran från body shop.

ohyeah!

Nya tröjan från monki. Strävade efter en brun men hitta ingen.

Ready for school.


Berättar senare idag vad jag har gjort igår och köpt. Good? Good.

NOPOO.SE

07:33 vaknade jag idag när jag skulle gå upp en timme tidigare. Just idag skulle jag självklart försova mig som vi på teater började lite tidigare än vad vi brukar, för att dom skulle ha uppspelning på biblioteket. Men för första gången kom jag faktist i tid.
Alla var jätte duktiga på sin pjäs och jag blir helt "jag kommer aldrig klara av det där". Men dom säger att alla är nervösa och typ så ska det vara också.
Är så glad för Mira min klasskompis visade mig NoPoo.se och berättade att hon inte hade duschat med schampo sen hon var tolv och blev jag helt "OMG DET ÄR SÅ NEDRANS COOLT!" och Olivia och Johanna likadant så vi alla har ju prövat det mer eller mindre. Och när jag berättar det för fler prövar dom också. Och det gör mig så glad. Känns lite som en ny "gul bil" lek, alltså att det sprider sig. Skulle alla fortsätta såhär så och det blir jätte stort så räddar vi världen. Kanske inte mycket men ändå en lite. Okej nu börjar jag nog bli lite hysterisk, är det är bra ord? Ivrig kanske...
Så som Mira sa idag när vi satt och pratade om det: Det blir fett i början när man inte använder schampo och det är för att schampot tar bort allt fett och då blir det ju att hårbotten måste göra mer fett. Och sen när man slutar duscha med schampo så fortsätter det att göra massa fett för det är vant med det, men det går över efter ett tag!

Min t-shirt jag hade idag. En av mina favoriter. Köpt på tshirtstoreonline.com och är ekologisk. Pluss det är en konstnär som heter Luke Tobias som gjort trycket.

STOP EATING MY FACE


NEW HEADER

What do you think of my new header? Wait, let me guess HIPSTER!!!!!!!
Nä men jag gillar den och jag har ju inte haft en header på ett tag. Oh jag kanske är lite hipster av mig? fast det vet jag inte själv det får någon annan avgöra.

SÖTO UNGE

Ulltra mega söt bild på Olivia, hittade den bland alla mina bilder, made me smile big!

OSTGRYTA

Något jag saknat är faktist köttgryta. Men det är smällar man får ta när man är vegetarian. MEN pappa hörde på radion idag att det fanns en ost (minns inte vad den hette) som man skulle steka tills dän blev knaprig och ha istället för kött i köttgrytor. Blir nästan gråtfärdig. Pappa står nere nu och steker ost and it is smälling wonderbart.
 
Klassen gör ett hemligt projekt. Känner mig.. mysterious.

Och jag tänker inte säga vad det är!

TYPICAL BLOG.... THING

Har inget att säga idag så jag tänkte köra en sådan här 5 saker inte visste om mig.
1. Jag har börjat förvandlas till en te kärring. Men jag är lite mesig för jag måste ha hela köret i, socker, hunong och mjölk.
2. Jag har gett bort det ända sminket jag använder (maskara), för det är antagligen djurtestat. Istället ska jag köpa maskara på the body shop som jag hoppas är fri från djurplågeri.
3. Jag vill inte ta körkort och har aldrig velat. Ska vänta ett tag och se ifall jag ändrar mig (hoppas jag inte gör det) och ifall jag fortfarande inte vill ha ett, ska jag åka utomlands för pengarna.
4. Mina kändis crushar är KickthePJ, Pewdie, Sam Pepper, Alfie/PointlessBlog och tvillingarna Finn & Jack Harris. Bara youtubare, stalkar dom väl.
5. Jag önskar mig ett objekt i födelsedagspresent/julklapp som kostar 14000kr. Tror inte jag får det, pappa sa att jag skulle önska mig pengar istället.
Nu ska gå ner att koka lite vatten och hunong till en dusch. 

IBOXAD

Idag väckte pappa mig och jag bara slängde mig upp och skrek att allt är inboxat. Han bara "haha va, sover du?" och jag bara "JAMEN ALLT ÄR INBOXAT!". Tror jag känner mig lite... inboxad?.... x)
Tycker det är så sjukt kul när man pratar i sömnen, fast då pratade jag inte i sömnen. Tror det var mer att jag drömde att jag pratade med någon och sen när pappa väckte mig så sa jag det i verkligheten.
 
Nu ska jag äta. Mmmm vegitariska vårrullar.

DUKTIG JA!

Fy tusan jag gick hem från skolan idag. Det var då inte kul med 7 kilometers motvind. Men jag kom hem och detta firas med ostbågar och The Sims.

Repris bild från i somras, hope you don't mind.

BE HAPPY

Okej. Från och med nu ska jag blogga bra. Jag älskar det ju.
I måndags efter min lektion gick jag till Johanna och Olivia och dom sa att jag skulle börja plugga igen och ta studenten samtidigt som dom så vi kan åka och volontärarbeta i Nya Zeeland alla tre. Vill ju verkligen och mår pyton i situationen just nu.
Ska åka till bup och kolla hos en doktor hur jag verkligen mår. Fattar inte varför jag skriver det på bloggen för jag tycker seriöst att det är pinsamt att må som jag mår. Eller i alla fall skriva om hur jag mår. Känns som alla ska tro att jag överdriver, men tro mig jag insåg själv att det var illa när två bup tanter säger att jag mår så piss så jag måste undersökas av en doktor.
Jag försöker hålla humöret på glad för den mesta och jag tycker jag lyckas skapligt!

VINTERJACKA

Hejsan. Guess what I have done today! Jag har köpt årets och för hoppningsvis dom kommande årens (så jag slipper att köpa igen) vinterjacka. Wohooo waaaaaah! Finns det något tråkigare? förutom att kolla efter skor. Åkte in till Karlstad och stormade in hos Emma och drog med henne på stan för att leta jacka. Kostade 1199, det gjorde ont att köpa den men jag fyller ju snart år, tycker jag förkänar den. Köpte den på Carlings ifall ni inte vill köpa en likadan jacka som mig...
Dåliga cam bilder, den är ljusblå faktist. Men jag har ju sagt det förut, jag är den sämsta på att ta outfit bilder!

Nu 00.17 så dricker min efterlängtade jul glögg. 

ADJÖ VÄRLD IFALL JAG BLIR MÖRDAD

Jag är så sjukt arg på mig själv för att klockan är snart halv 2 och jag har inte tvättat bort maskaran. Och varför är jag arg? Jo för att jag såg på massa skräckfilm hemma hos Maja. Det värsta är ju att böja sig ner under en fucking spegel och gnugga massa vatten i ögat så man kan varken se eller höra ifall någon smyger sig på en. Eller nej vänta jag menar det värsta är när man ska böja sig upp och kolla sig i spegel jäveln!
Önska mig lycka till.

SJUK DRÖM

Hade en helskumm dröm. Jag drömde att jag inte hade borstat tänderna på jätte länge så det började växa mossa mellan dom! :S
RANDOM BILD FRÅN IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIRDY BIRDY


JULKÄNSLA


Tycker jag påminner om Madicken lite på bilden.
Vilken julkänsla jag fått när det snöat hela dagen. Har t.o.m velat baka. Fast det gjorde jag inte... Händer typ en gång per halvår att jag vill baka.
Sprang ut i snön och lekte tills min onda granne (han som åt mitt äpple) kom och cyklade förbi. Jag gömde mig på altanen, sen sprang in och såg på Aladdin.

MITT HÅR!


I'm so happy. Jag har insett de senaste dagarna att mitt hår börjar bli ganska långt. Har tappat räkningen men tror det är 3 år sen som jag klippte av mig håret helt efter att jag hade dreads. Nu har det varken hårmördande färg i eller blivit imöljd av schampo eller balsam (någon månad iaf). Det har växt lika bra om inte bättre nu när jag bara tvättar med honung och vatten. Tips till er som vill ha friskare hår. använd inte hårprodukter. Schampo är så starkt så det tar bort våra naturliga vårdande och mjukgörande oljor och torkar ut hår och hårbotten totalt. Sen ersätter vi dessa oljor mot balsam och gör så att håret käns lent och friskt. Men det är inte friskt!!!
Lär mer på http://www.nopoo.se/nopoo/varfor/ !

BÄTTRE ÅT SIDAN

Stör mig så på att vissa bilder blir bättre åt sidan. Som den här.

BUS


Skönt att ha tillbaka min kamera igen. Här är en bättre bild på min lugg också.

Idag hade jag en lektion men jag har så ont i halsen och kunde knappt sova inatt. Jag åkte till skolan, gick in, kollade in i klassrummet och gick ut. Orkade verkligen inte. Så jag åkte och köpte garn och sen for jag hem. Ska börja sticka för Johanna stickar så nycket nu så jag blev sugen. Börjar enkelt med en halsduk.

MOOORRRRRR


Idag har jag workat my but off. Har hjälpt pappa att ta in alla ute madrasser och dammsugit dom. Det var både farligt och äventyrligt, blev nästan dödad av en långbentspindel.
 
Har hittat min kamera laddare och min kära tisha med männen som håller i en fisk. I just love it so much! ♥

KORTARE LUGG

Nu sitter jag i min ensamhet efter att Olivia och Johanna har åkt hem och lyssnar på Lars Winnerbäck. Innan dom åkte var vi och kasta massa skräp. Lite roligt vetande kanske.
Igår gjorde vi pizza, vegitarisk såklart, skala massa grönsaker och dipp och såg på Bröderna Lejonhjärta. När klockan var ett skulle vi gå och sova men för vi var så trötta men istället gjorde vi en sånhär vad heter det.. inpulsiv (?) sak. Vi klippte av min lugg. Inte allt då men nu har jag en cool kort lugg. :)
 

RSS 2.0