FRYKEN

 
Tre bilder från i sommras när jag åkte båt. Det är meningen att dom ska vara upp och ner, kors och tvärs och hit och dit. Ville ha dom så bara. :)

HÅRINPACKNING

Gjorde hårinpackning förut. Det innihöll:
1 advokado
1 ett
nåra skedar honung
tsk rapsolja
Följde inte något recept utan kleta ihop allting som jag kände för. Ifall någon vill göra den här eller någon liknande så har jag några tips. Mosa advokadon väl så det inte är klumpar, skölj ur med kallt vatten annars stelnar ägget i håret och plocka ut strängarna från ägget.
Mitt hår är fortfarande blött så jag kan inte säga ifall det blev någon skillnad än men jag vet att det kommer bli det med längden. :)

MOT STALLET

Nu drar jag och Maja till stallet. En sak som jag aldrig trodde jag skulle fundera på men som jag nu har gjort den senaste månaden, det är att skaffa polle. Vill ha en islandshäst. Aja ska åka iväg i det kalla och lukta på stall!

FREDAG

Hemma hos siss och Nicklas nu och Maja lagar lax, luktar citron... gott! Var i skolan idag och skulle hitta på ett eget djur, alltså lägga ihop två djur i ett, i photoshop. Jag tog dom två första google bilderna typ så jag gjorde en gris-sköldpadda. Blev inte direkt stolt men det var mest på skoj som vi gjorde innan lovet and stuffs.

Efter skolan var jag och Johanna inne på Megafon (ungdomscafé i Sunne) för vi skulle beställa biljetter till First Aid Kit innan alla skulle dra hemmåt och vart vi alla nu skulle. Men det var lite krångligt så vi fixar det någon annan gång istället.
Har köpt ekologisk honung och massa advokadosar som jag ska grejsa ihop till en hårinpacknig. Ska kika på NoPoo och se vad jag kan blanda ihop mer i geggan. Smiley face.

THE BUCKET


Δ Δ Δ

HIPSTER! smiley face

LITE UPDATE.

Vet inte riktigt hur det blir med bloggen än. :/
Men lite new update. Var i skolan idag på flera veckor. Bara en lektion, jag får välja vilka jag vill gå på bara för att ha något att göra under dagarna. Så idag har jag haft mediaproduktion och vi gjorde stop motions. Vet ni inte vad det är så sök på youtube eller nått för det är awesome! Vi var små grupper och vi fick en tid att bestämma vad vi skulle göra i vår korta film. Vår grupp kom på att göra en film med post-it lappar (säger man så?). Det blev coolt, kan kanske lägga upp filmen någon gång på bloggen...
Fick en dator också! Smiley face.
Efteråt gick jag till Broby skolan till Olivia och Johanna och tänkte bara säga hej. Men jag blev med dom på alla lektioner så jag har åkt skridskor och jobbat matte. Fast jag åkte skridskor typ halva lektionen och jag bara satt på matte lektionen. Ville mest med på matten för vi har samma matte lärare och han måste vara en av dom roligaste personerna!
På fredag ska jag, Olivia och Johanna beställa biljetter till First Aid Kit! OMG!!! AAAAAAAAAH. Dom kommer till Karlstad så då ska vi se dom. Så grymt.
 
Några stop motion filmer jag gjorde i sommras.



LÄS PLEASE

Alltså jag vet inte. jag har så lite att blogga om nu så jag vet inte om jag vill blogga längre. Duschade nyss med honung, ifall någon vill.. veta... Nä men det är ju inte roligt längre eftersom min kamera inte varit laddad på jätte länge och ja. Ska jag blogga har jag lite andra bloggidéer. Men typ... säg till ifall jag ska fortsätta blogga. Asså jag får ju inte många kommentarer och det gör det så tråkigt. Tvivlar på att någon kommer säga något. <- och det gör det så himla mycket mer tråkigt att blogga. Sad face.
slumpmässiga bilder. (hahahahhahahaha slumpmässiga!)

VAD DOM LJUGER

Men kan man hata mer än vad jag gör nu? Parken Zoo bara ljuger igenom allt. T.ex. så säger VD jäveln i nyhetsmorgon att de avlivade de två pumorna för att dom var gamla (dom var 10 år) och att 10 år är gammalt för vilda pumor och att pumorna i som är instängda blir dubbelt så gamla. Kollade wikipedia: Pumor blir i naturen upp till 18 år gamla och i fångenskap något äldre. Jag vet att wikipedia inte alltid stämmer, men jo för det mesta.
Och vad är det för nån idé att frysa liken. Begrav stackarna respektfullt, tycker jag. Det är fan ingen skillnad på människa och djur.
 
Jag mår illa.

ZOO JÄVLAR


>:O

Men vafan är det här! Ja ska fan hitta jävlarna och göra likadant med dom! 
http://www.tv4.se/kalla-fakta/artiklar/kalla-fakta-granskar-parken-zoo-507da11804bf723c0200000f

TVÅ BILDER

Maja hämtade mig aldrig, Så jag va inte i Karlstad idag... Kladdade ihop bilder i photoshop. Det hade kunnat blitt coolt om jag la ner mer tid på det tror jag, men orkar inte.
 
Jag suger verkligen på rubriker.

JUST... SOME CRAP

Hellåuu. Idag (menar då igår) har jag varit duktig att ja gått en lång promenad. Hell yeah. hmm.. annars livlös dag. Dagens höjdpunkt var när jag var i Sunne ikväll och ett bilalarm gick igång. Mitt hår är fluffigt. Trodde det var någon som gjort inbrott i någon affär så jag och syrran skulle leta upp vart ljudet kom ifrån and maybe you know save the day för någon stackare som kanske hade blivit rånad. Men det slutade så det var säkert en bil som ja... lät. >:(
Imorgon ska jag med Maja till Karlstad och köra Flower (hennes häst) till veterinären. Vill ha en islandshäst för övrigt.
Vill veta vad låten heter i den här videon!

ASGRYM HELG

Hej! Har haft en händelserik... nej så säger vi inte det lät tråkigt. Jag jag haft en as grym helg med vänner och träningvärk. I fredags gick jag till Sunne (eftersom jag inte har en cykel nu) så fick jätte träningsvärk av de. Jag är så klen. Jag gick in till Sunne för jag hade ingen skjuts och jag skulle leka med Olivia och Johanna. Åkte hem till Johanna och vi filmade lite till en sak vi ska göra. THEHE. Sov i en stuga där det finns varken el eller vatten, bara en liten fjuttig brasa som vi sov brevid. Kallt vare, men myrigt!
Lördagen drog jag iväg till Arvika to my friend Anna. Vi såg på skräckfilm helatiden typ.
Förut var jag hem till syrran (hon har ju flyttat hemifrån nu) och åt tacos med Maja, pappa och Nicklas.
Har jag läst alla 72 blogginlägg på bloglovin som jag missat i helgen och nu ska jag se på alla youtubeklipp. Det blir en sen natt ikväll.
Olivia & Johanna, bild sen i somras

SWEET DREAMS

Hade helt sjuka drömmar! Två på en gång. Först drömde jag att jag hade en lista på personer som skulle dö i ordning, som någon mad man hade gjort. Blev själv galen av det. Minns inte så mycket av den men jag vaknade direkt efteråt och hade en dålig känsla och ville inte somna om... men min vilja var inte så stark. ;)
Dröm nummer två drömdre jag att jag var med en kille (vill inte säga vem :3) och vi skulle gå hem till mig. Men tydligen bodde jag inte längre där fast jag hade nyckeln så vi gick in. Den nya familjen satt i vardagsrummet och då snackade jag lite med dom typ "jag bor inte här längre va?". När vi skulle gå hade någon tagit bort alla handtag på dörrarna så vi hoppade ut genom fönstrerna, hörde även massa ropa på nerevåningen. När vi sprang därifrån var dom tydligen hälften männinska, hälften insekt så dom hann ikapp oss. Sen vaknade jag.
Ganska lama drömmar men drömmar är ju så verkliga så det blir ju läskigt. :(
RAAAANDOM PIC!!!

GODERMORGON

Coolt va! Fick min kompis Montana att gästblogga! Mohahaha slå de ni competition. Han bor i Kentucky och har grymt hår. Haha det var lite krångligt att förklara allt hur man gjorde eftersom blogg.se är en svensk sida.

Ja men annars då. Nä men nu har ätit frukost och suttit vid datorn. Min kamera dog just (bara batteriet) och jag tror laddaren är hos mamma. hmm.. Jag är lite pissed för mina grannar har hängt upp skivor i snören utanför sin ytterdörr och det bländar mig hela tiden. Vad fan är det bra för? Och inte nog med det har grannen mitt emot dom grannarna gjort likadant. Så har alltså två grannar som hängt upp jävla skivor i snören... VARFÖR?! 

Sup? I like dyeing my hair and listening to the Wonder Years. Names's Montana


ÅNGRADE MIG

Haha jag ångrade mig. Jag vill inte ha hål i örat så jag tog ut de. Fick panik först för jag fick inte av örhänget så Maja kom och vi letade efter en tång men istället för en tång tog vi nagelklipparen istället. Haha, men det gick bra, jag trodde jag skulle dö när hon ryckte och hade sig, men tillslut släppte den.

GRRR I'M A HAIRY MONSTER


JÄRNJÄTTEN

Ååååh vad sorglig The Iron Giant är. Minns att jag älskade den filmen när jag var liten. Väcker massa barndomsminnen när jag såg den (alltså för några minuter sen). Har du inte sett den har du missat en av dom finaste filmerna!.

IGÅR

Åh vad mysigt det var på mârten igår. Var där med Olivia, Johanna, Elin och Matilda och Hanna men dom åkte hem efter ett tag. Jag har tagit hål i ena örat, köpt en poncho och mârtens nougat såklart. Vi satt Inne på min gamla demokrati lärares nya ungdomscafé och det var så mysigt.
Typ det töntigaste örhänget men man får ju vara glad att det inte var rosa iaf. Kan ju säga att det där var bara ett litet knottbett gämnfört med septum piercingen haha. 
Kollade även om The Sims Övernaturlig hade kommit men det hade de inte, men dom ska beställa hem till mig! :D

MÂRTEN

Nu drar jag snart till Sunne för att gå på mârten. Kom på en sak till jag ska försöka få tag på. The Sims Övernaturlig. Vill så gärna ha det! 

Le outfit. Fortfarande den dåligaste på att ta outfit bilder, men det går ju bättre!

LUGG

Maja klippte lugg på mig idag. Bättre bild får det bli imorgon. Inte för att bilden är dålig och typ otydlig men luggen ligger lite konstigt.

Lekt med Olivia idag. Vi gjorde pizza och sen kanelbullar. Liten bild från det. Haha mina tänder står ju åt alla håll!
Imorgon är det Sunne mârten. Planerar att ta hål i ett öra och sen töja det. Fast inte på samma gång då!

TRIANGLE

Sov i Syrrans nya hus inatt. Imorse, eller ja förut, såg vi på en skräckfilm som heter Triangle. Den var faktist bra! När vi ligger och kollar på den så knackar det plötsligt på dörren. Maja går ner och kollar och självklart ska det inte va en jävel där. PLUS att i filmen knackar det i början och det är ingen där. Man får veta lite längre fram i filmen vad det är men jag ska inte spoila.
Händer det samma sak som i filmen så är jag snart död... fast ändå inte. Men förhoppningsvis blir jag äldre än 15.

FRUKTOMAN


Min frukost. Tror ni man kan överleva på bara frukt? Jag vill vara en "fruktoman" för frukt är så gott. Fast vad pinsamt om man är hemma hos en kompis också bjuder föräldrarna, eller ska man säga pärona (haha), på mat och man bara: nej tack, jag äter bara frukt.
 
Nu ska jag spela kära sims.

HAND


Photoshopat. Önskar att handleden skulle synas mer men det var svårt att ta kort med vänstern. Hade min fot först som mall (?) men jag gillar inte mina fötter.
Åååh jag ska göra en gif av den här!

WOLF


Åååååh så bra! 

NYVAKEN



Guess where I am. Hos pap. Fortfarande arg på honom men vill inte bo hos mamma. Åkte hit inatt och att bära ner all packning för två trappor borde inte vara så anstängande, men jo när man har varit instäng i lägenheten i 3 veckor så trodde jag att jag skulle dö. Det tar i benen bara att gå upp för en enstaka trappa. Känns som all cyckling i sommras va förjäves nu.
2 saker som är bra är att jag har tillbaks min gamla fönsterplats där dom bästa ego bilderna blir tagna, och att det är asfint ute. Ifall det inte börjar regna senare ska jag allt ut i skogen.

RSS 2.0